Bli medlem – få tillgång till hela Balansprogrammet och bidra till färre fallolyckor

Vad kul att du som fysioterapeut vill bli medlem i hållbalansen och stötta arbetet med fallprevention och fortsatt forskning. Som medlem får du ta del av det kompletta balansträningsprogrammet med övningar, filmer och bilder. Du är bara några knapptryck bort!

Vi erbjuder ett helt nytt evidensbaserat balansträningsprogram anpassat för personer över 65 år. Du får tillgång till en övningsbank med balansövningar som illustreras med fotografier och filmer samt ett standardupplägg för 24 träningstillfällen. 

Medlemskapet kostar 800 SEK exklusive moms och betalas i samband med registeringen. Vid frågor kontakta info@hallbalansen.se

Fyll i formuläret nedan och få tillgång till balansträningsprogrammet!

Viktig information om GDPR
Genom att bli medlem och trycka på knappen “SKICKA” så lämnar Du ditt samtycke till hållbalansens registerföring enligt GDPR. För mer utförlig information gällande hållbalansens behandling av personuppgifter kan du läsa mer här

Anmälningsformulär

  • Vi inspirerar dig att träna med dina patienter på ett nytt sätt. Redo att börja? Få tillgång till hela balansträningsprogrammet för en årsavgift på 800 sek. Varmt välkommen!
  • INLOGGNINGSUPPGIFTER