Integritetspolicy

Hållbalansen vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Från den 25 maj 2018 gäller vår integritetspolicy som förklarar hur vi gör.

Registerdata
Vi samlar endast in information som du frivilligt uppger i olika registreringsformulär När du till exempel registrerar dig för medlemskap eller nyhetsbrev samlar vi in grundläggande information som namn, adress, e-postadress och betalningsmetod. Dina personuppgifter används för administration av ditt medlemskap och för att vi ska kunna kontakta dig i informationssyfte

Konfigurationsdata
Du kan besöka vår hemsida anonymt med full funktionalitet . Men om din webbläsare har standardinställningar kan anonym information som IP-adress, webbläsare, operativsystem och språk samlas in.

 Hur använder vi informationen?
Statistisk anonymiserad data utgör en grund för hur vi kontinuerligt förbättrar och utvecklar hållbalansen. Personlig information som till exempel din e-postadress kan komma att användas till utskick av relevanta nyheter och erbjudanden. Vi lämnar aldrig ut data till tredje part.

Transparens
Kontakta oss om du önskar avsäga dig direktmarknadsföring om erbjudanden, uppdateringar  och nyheter.  Om du har frågor som rör dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via mejl info@hallbalansen.se Där kan du också begära rättelse eller begära att dina personuppgifter raderas.